Cum funcționează?

Câștigi puncte de fidelitate Club Frezyderm de fiecare dată când faci cumpărături pe frezyderm-romania.ro

Punctele se acordă oricărui utilizator care are un cont activ pe  frezyderm-romania.ro și a plasat cel puțin o comandă.

Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul nostru, vei primi puncte de fidelitate Club Frezyderm  în funcție de valoarea comenzii. Acestea vor apărea automat în cont, la finalizarea comenzii. Poți vizualiza în orice moment numărul de puncte acumulate, în secțiunea ”Contul meu”. Cu punctele acumulate, poți achita integral sau parțial o comandă pe frezyderm-romania.ro. Pentru a folosi punctele de fidelitate Club Frezyderm , este suficient ca – după logarea în contul tău frezyderm-romania.ro – pe pagina de cos poti accesa butonul Foloseste Discount si punctele disponibile care pot fi folosite in comanda, vor fi adaugate ca reducere.

Cât valorează punctele de fidelitate Club Frezyderm ?

Pentru fiecare comandă finalizată, 1 leu = 1 punct  Club Frezyderm . De exemplu, dacă plasezi o comandă de 275 lei, vei primi 275 puncte Club Frezyderm .

La plata cu puncte, 150 Club Frezyderm  = 5 lei reducere. Nu e obligatoriu să folosești puncte  Club Frezyderm  multiplu de 100. Urmând exemplul de mai sus, poți folosi 275 puncte pentru plata unei comenzi; vei avea o reducere de 9.16 lei. Maximul de puncte ce pot fi folosite pentru reducere la o comandă este de 1500, ceea ce corespunde unei reduceri de 50 de lei.

 

Cum câștig puncte?

 • Cumpărături: Fiecare 1 leu cheltuit = 1 punct Club Frezyderm .
 • Adăugarea unei recenzii la produs cumpărat: Pentru orice recenzie/comentariu adăugat pe pagina unui produs achiziționat, primești un bonus de 50 de  puncte Club Frezyderm .

IMPORTANT: Pentru ca punctele corespunzătoare recenziilor să fie încărcate în contul tău, e necesar să te loghezi în cont înainte de scrierea recenziei.

Cum folosesc punctele Club Frezyderm?

Poți achita integral sau parțial o comandă pe frezyderm-romania.ro, folosind puncte Club Frezyderm . Pentru a le folosi, urmează acești pași:

 1. loghează-te în contul tău Frezyderm
 2. adaugă în coș produsele dorite
 3. pe pagina de cos poti accesa butonul Foloseste Discount si punctele disponibile care pot fi folosite in comanda, vor fi adaugate ca reducere

Ce se întâmplă dacă returnez/anulez o comandă?

Dacă returnezi, anulezi sau refuzi livrarea pentru o comandă la care ai folosit puncte Club Frezyderm , acestea nu ți se returnează.

Dacă returnezi, anulezi sau refuzi livrarea (indiferent cum ai făcut plata și dacă ai folosit sau nu puncte  Club Frezyderm ), vei pierde punctele câștigate în urma acesteia.

 Câteva informații importante:

 • Valabilitatea punctelor de fidelitate Club Frezyderm este de 12 luni.
 • La o comandă poți folosi maxim 1500 de puncte Club Frezyderm . Acestea corespund unei reduceri de maxim 50 de lei.
 • Punctele de fidelitate Club Frezyderm nu sunt transmisibile, nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul.
 • Punctele de fidelitate Club Frezyderm nu pot fi preschimbate în bani.
 • Punctele de fidelitate Club Frezyderm se pot cumula cu alte promoții sau reduceri. Acest lucru va fi anunțat la fiecare promoție în parte.
 • Se acordă puncte Club Frezyderm și pentru comenzile în care s-au folosit puncte de fidelitate.
 • Punctele de fidelitate corespunzătoare recenziilor se vor aloca în contul tău doar dacă scrii recenzia fiind deja logat(ă) în contul tău  de pe frezyderm-romania.ro. Dacă scrii recenzia fără logare prealabilă, punctele nu vor fi alocate contului tău, chiar dacă completezi toate câmpurile  de la recenzie.